Woord vooraf


Het therapiemoment op zondagmiddag

Toen ik in het voorjaar van 2017 werd geveld door een stevige burn-out en een nieuwe zoektocht begon naar zingeving en voldoening, moest ik van mijn therapeute op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging in het leven. Maar hoe ga je dat in hemelsnaam invullen als je niet helemaal lekker in je vel zit? 

Mijn voorliefde voor maskers is een restant van mijn talrijke reizen naar Nepal waar ik enkele bijzonder betoverende exemplaren op de kop wist te tikken. Koppel hier het gegeven aan dat mijn vader een begiftigd houtsnijder is en het therapeutisch moment op die dode zondagmiddagen was verzekerd. Al gauw bleek echter dat die zelf-therapie een echte passie werd en bracht ik tientallen uren per week door in mijn atelier, aanvankelijk met het maken van simpele kopie├źn van het immense maskeraanbod op het wereldwijde web. Later kwamen er dan beelden bij zoals hier op de linkerzijde.

Dit bleef niet onopgemerkt door mijn naaste omgeving en al snel kwam de ene na de andere bestelling binnen waaruit dan weer de opmaak van deze website voortvloeide. 

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin